blogs header background

Construirea unui brand si 5 moduri de success în 2020

Când vă gândiți la branding, ceea ce ați putea avea în vedere sunt siglele, sloganul și tabloul de spirit.

Dar știați că brandingul este mai mult decât atât? Dacă sunteți una dintre persoanele care intenționează să înceapă o afacere în 2020, continuați să citiți pentru că acest lucru vă poate ajuta să atingeți obiectivele mărcii dvs. de afaceri.

Este posibil să începeți o afacere mică, medie, mare sau B2B, este important să creați un brand pentru produsele sau serviciile dvs. Este vocea și caracterul afacerii dvs. Înainte de a enumera modalitățile de construire a unui brand de succes, ce înseamnă branding? Potrivit speaker-ului și autorului Brian Tracy, președinte și CEO al Brian Tracey International, o marcă este o promisiune pe care o faceți și este cunoscută pentru respectarea persoanei pe care o întrebați sau încercați să o influențați. În timp ce noi, ființele umane, justificăm logic, dar decidem emoțional.

Acum, iată modalitățile de a construi o marcă de succes în 2020:

1. Creați un plan de afaceri

white paper photo

Identificați misiunea mărcii dvs. și ceea ce dorește să realizeze. Acest lucru vă poate ajuta să identificați obiectivele, vocea, viziunea și multe altele ale companiei dvs. Nu este vorba doar de misiune, ci crearea unui plan de afaceri poate identifica și cum sau ce poate face afacerea dvs. să iasă din concurență.

2. Stabiliți identitatea vizuală a mărcii dvs.

Free Art Image on Unsplash

Modul de a face oamenii să-și amintească marca și să te diferențieze de concurență este prin stabilirea unei legături vizuale cu clienții tăi. Nu este doar logo-ul, ci și elementele de bază. Este vorba despre culori corporative, fonturi și forme de bază.

Orice material suplimentar care trebuie realizat, cum ar fi cărți de vizită, hârtie cu antet, căni, tricouri și multe altele, trebuie să se bazeze pe elementele fundamentale grafice pentru a construi coerență și consistență între componentele vizibile ale afacerii dvs. Acest lucru ajută la creșterea credibilității mărcii și a încrederii. Impresia clienților începe cu ceea ce văd și nu doar cu ceea ce oferă marca dvs.

3. Fii consecvent

faith

Coerența este cheia pentru a vă face clienții să vă rămână fideli. Acest lucru oferă o oportunitate excelentă de a distinge marca dvs. de orice tip de implicare între un potențial consumator și dumneavoastră. Clienții vă percep în ceea ce reprezintă marca dvs., în vocea sa și în modul în care vindeți bunurile sau serviciile către aceștia.

Amintiți-vă că consecvența face marca dvs. mai fiabilă. Oriunde îl vindeți sau îl promovați online sau offline, dezvoltarea unui brand consecvent îi va face pe clienți să se simtă confortabili în achiziționarea bunurilor sau serviciilor dvs.

4. Fii unic

unique

Cu multe companii similare care oferă aproape aceleași produse și servicii, trebuie să găsiți o modalitate de a vă face produsul unic. Ceea ce îi face să iasă din competiție? Ce are afacerea ta pe care alții nu o au? Ce le puteți oferi oamenilor care i-ar face să-și dorească să profite de ofertele dvs.?

Puneți-vă câteva întrebări simple care vă pot ajuta să vă distingeți marca din mulțime. Dacă nu reușiți să faceți acest lucru, s-ar putea să nu reușiți să vă stabiliți marca.

LASĂ-NE UN COMENTARIU