blogs header background

9 obiective de rețele sociale

Potrivit Jarrett Jensen de la shopPOPdisplays, este nevoie de doar aproximativ 50 de milisecunde (5/100 de secundă) pentru ca un spectator să-și formeze o opinie despre marca ta și să stabilească dacă dorește să afle mai multe. El spune: „Pentru a pune asta în context, înseamnă aproximativ jumătate din cât durează o clipire umană.

Ținând cont de acest lucru, iată 9 sfaturi pentru a profita la maximum de abordarea creativă pe măsură ce creați reclame pentru rețele sociale:

research

Sfat 1: Faceți cercetări

Întotdeauna ajută să aveți context despre peisaj înainte de a începe. Utilizați Biblioteca de anunțuri Facebook pentru a vă uita la concurenți și pentru a lua notă de tipurile de reclame pe care alți agenți de marketing le difuzează în locuri precum Facebook și Instagram. Nu uitați să răsfoiți și pe YouTube pentru a vedea reclame, luând în considerare ceea ce vă atrage atenția și luând în considerare modul în care publicul dvs. ar putea răspunde.

Sfat 2: Amintiți-vă contextul în care va fi postat anunțul

Lăsați platforma pe care intenționați să plasați anunțul să vă informeze abordarea. Tipul de anunț pe care îl creați va depinde în mare măsură de câțiva alți factori. Vor exista suprapuneri deasupra anunțului? Utilizatorii vor putea sări peste anunț? Cât de mult din anunț trebuie să consume publicul pentru a ști ce vindeți?

Sfat 3: Folosiți mișcarea când puteți

Orice fel de mișcare (de la un videoclip complet la un gif simplu) va atrage atenția publicului dvs. într-un flux aglomerat. De asemenea, Motion vă oferă posibilitatea de a partaja mai multe imagini și informații folosind mai puține proprietăți imobiliare.

Sfat 4: Asigurați-vă că imaginile dvs. au proporțiile corecte

Verificați de două ori dacă imaginile sunt dimensionate corect pentru fiecare platformă. Ne place ghidul oferit de Sprout Social. Cu mai multe opțiuni de platformă, în mod ideal, doriți să vă asigurați că aveți rapoartele de dimensionare corecte construite pentru fiecare plasare (de exemplu, peisaj vs orizontal). Alegeți elementele și aspectul dvs. presupunând că veți realiza mai multe formate sau dimensiuni diferite.

Sfatul 5: Spuneți o poveste coerentă cu tot conținutul dvs

Dă viață mărcii tale și creează interes. O modalitate excelentă de a face acest lucru este să folosești videoclipuri pentru a împărtăși istorii scurte despre produsele și valorile mărcii tale. Chiar dacă anunțul dvs. nu are o narațiune a personajului, asigurați-vă că aveți un început, un mijloc și un sfârșit pe care oamenii sunt obligați să le urmeze și nu uitați de „cârlig”. Un cârlig este ceva interesant care se întâmplă chiar la începutul videoclipului tău pentru a atrage spectatorii. Nu așteptați până la sfârșit pentru a vă uimi publicul.

Sfatul 6: Concentrați-vă pe subiectele care vă interesează publicul

Folosiți Reddit sau alte grupuri de rețele sociale ca instrument pentru a găsi audiențe foarte concentrate pentru a face titluri și pentru a crea copii care vorbesc direct despre ceea ce publicul dvs. vorbește organic. Pentru o perspectivă mai bună despre cum să-l schimbați și mai mult, consultați acest articol despre cum să vă păstrați feedul proaspăt și despre cum să vă mențineți publicul interesat.

Sfat 7: Testați-vă conținutul și amintiți-vă principiile designului

Faceți variante de testat - datele vor vorbi cu detaliile publicului țintă. Variante suplimentare și reclame revigorante pot ajuta la prevenirea oboselii publicitare. Faceți un inventar al culorilor, fontului și imaginilor pe care le utilizați în design. Țineți cont de principiile designului: echilibru, spațiu alb, ierarhie etc. și nu subestimați folosirea unei tipografii interesante pentru a crea un anunț.

urgent

Sfat 8: Creați urgență

În perioada sărbătorilor, toată lumea difuzează reclame. Este mai important ca niciodată să ieși în evidență față de concurenții tăi. Folosiți urgența (de exemplu, „vânzarea se termină în 24 de ore”), exclusivitatea („nu facem niciodată vânzări așa”) și valoare ridicată (de exemplu: subliniați oferta mai bună pe care o primește clientul).

Sfat 9: Tema

Anunțurile cu tematică de sărbători și campanii îi ajută pe clienții potențiali să știe că are loc o Vinere Neagră sau o altă promoție sezonieră, ceea ce înseamnă că au șanse mai mari să înceteze derularea. Fiți creativ cu elementele de design și copiați și captați atenția publicului dvs.

Lasă-ne un comentariu dacă ești de acord cu cele expuse mai sus și dacă ai idei adăugătoare referitor la acest subiect. Suntem la discreția ta!

LASĂ-NE UN COMENTARIU