blogs header background

Cât de important este Google My Business pentru o afacere locală?

Google My Business este un instrument oferit de Google pentru a ajuta companiile și organizațiile să își gestioneze prezența online.

Beneficiază deopotrivă clienții și companiile, ajută clienții să vă găsească afacerea, permite interacțiunea între companie și consumator și permite companiilor să verifice, să editeze și să actualizeze informațiile lor.

Este esențial ca companiile, în special companiile locale, să se concentreze pe înregistrările din Google My Business - clienții acordă atenție acestor înregistrări și apelează la ele pentru informații importante despre o companie.

Când conduceți o companie locală, este vital să vă dedicați timp și efort în înregistrarea dvs. Google My Business. Este numărul de clienți care fac prima interacțiune cu compania dvs. și modul în care oamenii vă află adresa, numărul de telefon și orele de funcționare.

google my business

Ce este Google My Business?

Google My Business este o listă în care Google agregă informații despre o companie și le pune într-un format atractiv, ușor de utilizat pentru consumatori. O listă Google My Business prezintă aceste elemente diferite într-o casetă captivantă, ușor de observat, în colțul din dreapta al paginilor cu rezultate ale căutării de pe platformele desktop. Apare în partea de sus a paginilor cu rezultate ale căutării pe platformele mobile. Mai jos sunt diferitele elemente pe care le conține o listă și beneficiile sau importanța lor unică.

Fotografii: este important să aveți fotografii în înregistrarea dvs. Google My Business. Fotografiile îi ajută pe clienți să vă identifice locația, să știe la ce să se aștepte la sosire și să vă găsească mai ușor locația.

Link către site: un link către site-ul companiei este esențial pentru a ajuta clienții să găsească site-ul dvs. real cu ușurință, fără a fi nevoie să memoreze adresa URL.

Recenzii și evaluări: evaluările și recenziile sunt excelente pentru a permite oamenilor să știe la ce să se aștepte de la afacerea dvs. De asemenea, le spune ce părere are comunitatea despre compania dvs. și cât de bine se ocupă compania dvs. de reclamații sau critici. Stabilește tonul pentru reacția afacerii dvs.

Descrierea companiei: descrierile de afaceri oferă clienților o idee concisă despre ceea ce face sau oferă o companie. Un exemplu ar fi o listă de contabilitate locală care descrie pe scurt serviciile companiei și zona de servicii.

Categorie: categoriile le spun clienților ce tip de afacere aveți. Categoriile sunt benefice în scopul optimizării.

Adresă: plasarea adresei companiei într-o listă face foarte ușor pentru clienți să obțină indicații și să găsească o locație.

Ore: Este esențial ca oamenii să aibă acces rapid și ușor la orele de funcționare. Dacă un client dorește să vă viziteze locația, trebuie să știe când poate merge.

Număr de telefon: furnizarea unui număr de telefon de afaceri permite clienților să apeleze cu întrebări. Vă ajută să vă conectați la oameni, precum și crește confortul pentru clienți.

Întrebări și răspunsuri: într-o listă, există un spațiu pentru ca clienții să adreseze întrebări, iar apoi proprietarul companiei poate răspunde. Este o oportunitate excelentă de a interacționa cu clienții și de a oferi informații utile tuturor celor care caută afacerea dvs.

benefits

Care sunt principalele beneficii?

Comunicarea rapidă a informațiilor către potențiali clienți dintr-o sursă de încredere și legitimă (Google) este principalul avantaj al listărilor Google My Business pentru companiile locale. Cu toate acestea, companiile locale pot profita de multe beneficii mai mici cu această caracteristică utilă.

Un alt avantaj este că întreprinderile locale pot aduce mai mulți oameni în magazinele lor atunci când furnizează adrese exacte și informații de contact. Oamenii au mult mai multe șanse să viziteze un magazin la care au acces la direcții ușoare decât unul de care se tem că nu vor putea găsi rapid și ușor.

Un alt beneficiu este capacitatea de a interacționa cu clienții. Orice interacțiune cu un client este o șansă nu numai pentru a-ți construi recunoașterea mărcii și loialitatea față de ei, ci și pentru a crea o viitoare conversie. Puteți interacționa cu clienții dvs. prin intermediul funcției de întrebare și răspuns, prin recenzii și evaluări și prin postarea de știri și actualizări pentru ca aceștia să poată citi și comenta.

Google este o sursă în care majoritatea oamenilor au încredere pentru a furniza informații corecte și actualizate. Întrucât informațiile furnizate în Google My Business despre compania dvs. provin de la Google, aceasta oferă un sentiment de credibilitate în ochii multor consumatori. Totuși, această credibilitate suplimentară nu este complet încorporată. Acest mic impuls funcționează numai dacă informațiile dvs. sunt corecte. Dacă vă actualizați înregistrarea în mod regulat și rămâneți activ, informațiile dvs. vor apărea mai de încredere pentru clienți și potențiali clienți.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele nenumărate ale unei înregistrări Google My Business actualizate pentru companiile locale.

Există o modalitate fiabilă de a măsura succesul?

Când doriți să măsurați succesul, trebuie să luați în considerare mai mult decât un singur lucru. Modul de urmărire pentru a dovedi succesul cu o înregistrare în Google My Business este examinarea numărului de persoane care o urmăresc. De asemenea, puteți lua în considerare câte recenzii și evaluări postează oamenii și cât de des interacționează oamenii cu înregistrarea în general.

Cu cât o companie are mai multe recenzii, cu atât mai bine. Nu toate recenziile vor fi strălucitoare, dar este în regulă. Cel mai important este modul în care o companie gestionează reclamațiile și recenziile negative. Clienții care lasă recenzii negative pot deveni adesea clienți optimiști, loiali, din nou, cu răspunsul corect la preocupările lor. Remedierea problemelor prin intermediul platformei de revizuire este un alt succes care poate veni dintr-o listă.

Câte întrebări își pun clienții este un alt mod de a măsura numărul de persoane la care ajungeți prin înregistrare. Răspunsul la întrebări le permite clienților să se simtă auziți și să obțină informații pertinente despre afacerea dvs.

Pur și simplu capacitatea de a ajuta clienții să găsească informații despre compania dvs. este un mare succes al unei înregistrări pentru afacerea dvs. locală.

customers

Cum o poate folosi o companie pentru a interacționa cu clienții?

Companiile folosesc listări locale în multe moduri de a se conecta și de a interacționa cu clienții. Ele oferă chiar și clienților și potențialilor clienți o platformă pentru a începe discuții, interacționa și învăța. Anunțurile oferă, de asemenea, clienților posibilitatea de a lăsa evaluările afacerii dvs. cu un sistem stea. Cinci stele sunt cele mai de dorit rating. O stea înseamnă că aveți de făcut o muncă serioasă, deoarece clientul respectiv a avut probabil o experiență negativă. Cu evaluări, proprietarul companiei poate răspunde la evaluare.

Procesul funcționează în același mod pentru recenzii. Clienții care oferă evaluări pentru o companie sunt încurajați să scrie o recenzie care să descrie experiența lor. Îi ajută pe ceilalți să știe la ce să se aștepte și informează adesea deciziile potențialilor clienți cu privire la faptul dacă vor deveni clienți ai afacerii dvs.

O caracteristică permite unei companii să posteze actualizări și informații pe care dorește să le cunoască baza sa de clienți. Comentariile și interacțiunile sunt destul de frecvente în această caracteristică. S-a dovedit a fi o modalitate excelentă de a interacționa cu clienții.

Pot companiile să afle mai multe despre clienții lor cu aceasta?

Da! Companiile pot afla mai multe despre clienții lor folosind Google My Business. Una dintre cele mai bune modalități de a afla mai multe despre clienți este citirea recenziilor pe care le lasă. Clienții au experiența unică de a face afaceri cu compania dvs. Este o perspectivă valoroasă pe care nu o poți obține nicăieri altundeva. Ascultarea preocupărilor lor și observarea a ceea ce determină laudele este extrem de util atunci când încercați să aflați mai multe despre baza dvs. de clienți.

O afacere poate învăța multe prin recenziile clienților. O listă este locul în care oamenii își detaliază experiențele, aprecierile și antipatiile, toate acestea fiind valoroase atât pentru întreprinderi, cât și pentru potențialii clienți. Compilarea acestor informații vă poate oferi o idee mai bună despre cine este clientul dvs. și ce caută în general.

De asemenea, puteți colecta informații despre clienții dvs., consultând datele dvs. pentru a vedea cum accesează oamenii lista de afaceri Google My pentru afacerea dvs. Puteți identifica câți clienți utilizează desktop-uri și câți se bazează pe dispozitive mobile. Știind acest lucru creează, de asemenea, o imagine mai clară despre cine sunt clienții dvs. și despre cum găsesc și preferă să facă afaceri cu dvs.

Este crucial să vă actualizați Google My Business pentru ca înregistrarea să fie utilă pentru clienți. Listările învechite sunt pur și simplu dezinformări care pot deruta și frustra oamenii. De asemenea, este important să răspundeți și să interacționați cu recenziile și postările clienților din înregistrarea dvs. Arată că compania dvs. este activă și că îi pasă de ceea ce au de spus membrii comunității - chiar și recenziile negative.

LASĂ-NE UN COMENTARIU