blogs header background

Cadouri Excelente Pentru Fanii Tehnologiilor Moderne

Cadouri tehno pe care ați putea să le dăruiți unui prieten sau să le păstrați pentru dumneavoastră!

Adesea simțiți că dispozitivele voastre ar putea fi depășite la doar un an după ce le achiziționați din cauza ritmului accelerat în care noile tehnologii sunt introduse pe piață? Vestea bună este că ori de câte ori vine o zi de naștere sau o vacanță, dispozitivele noi oferă o mulțime de opțiuni de cadouri pentru amatorii de tehnologii pe care îi cunoașteți.

Iată selecțiile noastre de top pentru cele mai tari tehno cadouri din ultimul timp, care vă vor ajuta să vă bucurați prietenii și rudele, sau însuși pe dumneavoastră.

Top 8 gadget-uri care pot deveni un cadou perfect

iPhone 14 (PRO)

Iată că a trecut cel mai mare eveniment Apple al anului, care ne-a adus 4 iPhone-uri noi pe care ați putea cheltuii banii în acest an. iPhone 14 (PRO) are cea mai mare baterie care poate ține până la 20 de ore la Video Play Back. Ceea ce ar fi o veste bună pentru cei care apreciază acest aspect. La fel, iPhone 14 PRO ar fi un cadou perfect pentru cei care iubesc arta fotografică sau cinematografică, căci s-au adăugat câteva funcții noi precum îmbunătățirea calității camerelor, calitate 4k, cinematic mode, protonic engine.
Sperăm să nu vi-se întâmple niciodată, dar mai este o funcție nouă în acest telefon, care anunță Serviciile de Siguranță Publică despre accidente rutiere, când acestea se întâmplă cu deținătorii telefonului. După părerea noastră, acestă funcție pare a fi super utilă. Despre acestea și alte avantaje puteți afla pe pagina oficială a companiei Apple. Noi trecem la următorul punct.

iPhone 14 pro

Infant Optics DXR-8 Video Baby Monitor

Dacă aveți un bebeluș, sau cunoașteți un cuplu cu bebeluș, am găsit pentru ei un cadou perfect! DXR-8 - un monitor portabil premiat pentru bebeluși, ușor de transportat prin casă. El oferă un flux video continuu și o cameră pe care o puteți controla la distanță, ceea ce înseamnă că puteți deplasa, înclina și mări conținutul imaginii video. Cu o durată de viață maximă a bateriei de 10 ore, monitorul va lucra încontinuu ziua (sau noaptea) și va asigura supravegherea copilului pe timp ce este lăsat fără supravegherea fizică a părinților. La noi în țară rareori putem întâlni cupluri care folosesc astfel de tehnologii, însă poate ar fi timpul de a începe, având în vedere cât de ocupați pot fi părinții în primii ani de viață a piciului.

technology for child care

Samsung Galaxy Watch 5 (PRO)

Următorul gadget pe care dorim să-l menționăm este ceasul inteligent Samsung Galaxy Watch 5. Acest ceas inteligent modernizat este atât de elegant, cât și robust, și va fi un cadou minunat pentru amatorii de fitness, cărora le plac plimbările, alergările și performanța exercițiilor fizice. Acum ceasul dat este confecționat din titan și are o sticlă mult mai dură decât la modelele precedente. Deținătorii acestui ceas, pe lângă toate menționate anterior, vor putea să urmărească datele biometrice importante și să uite de apeluri nepreluate sau mesaje necitite.

new samsung watch

Ochelari VR Oculus Quest 2

Dacă ați epuizat toate opțiunile de a procura dumneavoastră sau unei persoane dragi un gadget impresionant, luați în considerație această cască de realitate virtuală de la Oculus. Oculus Quest 2 oferă culmea divertismentului VR, cu un afișaj de înaltă rezoluție, un joc wireless confortabil și un preț în general rezonabil pentru un astfel de hardware de ultimă generație. Pentru primul joc VR al dumneavoastră, vă recomandăm Beat Saber - un joc distractiv de acțiune ritmică în stilul Guitar Hero, dar cu săbii laser.

VR watches

Ember Mug 2

Cafeaua dumneavoastră, sau a celor dragi, nu se va răci niciodată cu această cană inteligentă, care poate menține băutura fierbinte timp de 1,5 ore, sau la nesfârșit, atunci când este așezată pe platforma de încărcare. Puteți folosi chiar și aplicația pentru a seta temperatura perfectă. Ember Mug 2, sau un dispozitiv asemănător, va fi un cadou perfect, mai ales pentru cei care lucreză la calculator și adesea se lasă furați de fluxul de lucru.

inteligent cups

Apple AirPods Max

Aceste căști cu anularea activă a zgomotului de vârf, fără cablu și o pernă din spumă cu memorie sunt magnifice, nimic nu va putea distrage purtătorul lor de la un podcast sau o listă de redare preferată. Nimic nu se aseamană cu estetica designului elegant de la Apple. Căștile AirPods Max pot deveni cadoul perfect pentru amatorii de muzică.

new airpods

Proiector portabil Full HD LED Smart Home Theater

Acest proiector este suficient de ușor și portativ, el poate fi transportat într-o geantă de mână. Proiectorul este perfect pentru o vizionare plăcută. Combinația sa de rezoluție full HD (1920x1080) la dimensiunea ecranului de până la 100 de inci, conectivitate wireless și o baterie încorporată inclusă în set, va satisface orice iubitor de filme.

projector

IVY Wireless Mini imprimantă foto

Iată cadoul perfect, mai ales pentru persoanele dragi de sex feminin. Imprimanta foto Canon IVY mini permite fotografilor să imprime fotografii de 2 pe 3 inci cu suport peel și stick direct de pe un smartphone. Acesta este gadgetul perfect pentru cei care au memoria plină de momente frumoase, imagini cu animalele de companie, bebeluși și altele. Nu mai este nevoie să te adresezi la saloanele foto. Cu acestă mini imprimantă foto, îți poți umple albumul cu amintiri plăcute fără ca să ieși din casă, sau să folosești imprimante de dimensiuni mari.

mini photo printer

Notă finală

Această listă poate fi mult mai lungă. Totul depinde de preferințele dumneavoastră și a celor dragi. Mai întâi studiați bine preferințele prietenilor sau rudelor, apoi studiați asortimentul de tehnologii care vă propun magazinele din orașul dumneavoastră. Iar dacă deja cunoașteți ce doriți să procurați, însă acest device nu este în stoc, oricând puteți comanda online direct de la producător.

Noi sperăm că acest articol vă va fi de folos și ați primit plăcere de la lectura lui. ULS Moldova vă dorește o zi frumoasă în continuare! 

LASĂ-NE UN COMENTARIU