blogs header background

Despre marketing digital

Limbaj potrivit și design impecabil. Infografie atrăgătoare și link-uri către cele mai noi cercetări. Capacitatea de a se angaja și de a constrânge. Aceste, și multe alte trend-uri, sunt cele la care neapărat trebuie să atrageți atenția, dacă doriți un business de succes în 2020.

low angle photo of city high rise buildings during daytime

Depunerea unui efort suplimentar pentru îmbunătățirea și abilitarea content-ului dvs. digital poate părea o provocare la început. Dar merită cu siguranță. Deși poate părea simplu, totuși aveți nevoie de cunoștințe și practică pentru a începe crearea unui content puternic și de durată. Acesta este motivul pentru care astăzi am decis să vorbim despre modalitățile de a vă consolida content-ul și de a-l face să funcționeze pentru afacerea dvs.

Content de calitate

content is king

Aveți grijă de elementele de bază: asigurați-vă întotdeauna că gramatica, tonul vocii, practicile de citare și formatarea sunt de cea mai înaltă calitate. Utilizați Gramaticly pentru a vă îmbunătăți scrierea, pentru a vă menține vocea consistentă prin toate canalele și nu uitați de formatarea curată care face citirea content-ului dvs. mai convenabilă.

Includeți cuvinte persuasive: știți ce doriți să spuneți și cum doriți să o spuneți. Îmbogățiți-vă conținutul cu cuvinte puternice care vă ajută să vă conectați la public la nivel emoțional, să creați o anumită dispoziție și să vă faceți scrisul atrăgător și provocator.

Spuneți multe cu puțin: cu cât conținutul dvs. este mai concis și mai ușor de citit, cu atât are mai multă putere pentru a îndemna cititorii. Nu folosiți cuvinte care nu au nicio valoare sau nu vă transmit mesajul. Calitatea este mai vitală decât cantitatea aici.

Public țintă și obiective clare

target audience

De fiecare dată când creați conținut de marketing digital sau de vânzări, țineți cont de două lucruri: obiectivele brandului dvs. și ceea ce contează pentru publicul țintă.

Luarea în considerație a acestor doi factori va ajuta să creați mereu content valoros care este relevant pentru cititorii dvs. (le rezolvă problemele, îi educă sau le oferă sfaturi utile) și aceasta demonstrează cine sunteți și creează încredere între dvs. și publicul dvs. Acest lucru oferă conținutului unicitatea sa și vă ajută să vă atingeți obiectivele de marketing.

Imagini și interactivitate eficientă

multicolored digital wallpaper

Folosiți mai multe imagini: oamenii tind să prefere imaginile textului - imaginile capătă atenția și obțin informațiile pe care le caută mai repede. Ba mai mult, ne amintim de poze. La trei zile după ce auzim ceva, amintim doar 10% din acesta. Dar dacă vedem o imagine ne vom aminti de 65%. Conținutul vizual încurajează oamenii să învețe mai multe despre marca dvs. Așadar, nu ezitați să adăugați imagini, fotografii și infografii pentru a vă face conținutul mai atrăgător și mai ușor de memorat.

Îmbogățiți-vă conținutul prin interactivitate: conținutul interactiv vă ajută să vă diferențiați de concurență și să prezentați informațiile într-un mod nou și unic. FlippingBook, software și servicii cloud, vă pot ajuta la crearea de conținut digital interactiv. Puteți face publicații cu aspect profesionist, cu un efect plăcut de flipare a paginii. Adăugați imagini, link-uri de ieșire și videoclipuri la publicațiile dvs. pentru a le face mai captivante, informative și pline de cunoștințe valoroase. Vă va atrage atenția cititorilor și vă va face conținutul excepțional.

Strategie de promovare unică

promotion strategy

Trimiteți content nou pe lista de e-mail. Astfel, clienții dvs. vor fi informați momentan despre ultimele actualizări. Abonații de e-mail sunt o audiență excelentă care vă promovează materialele de marketing pentru că sunt deja implicați și sunt mult mai probabil să vă împărtășească content-ul.

Partajați content-ul dvs. pe rețelele de socializare. Puteți crea o serie de postări pentru a vă acoperi complet content-ul și a-l privi din noile unghiuri.

Creați campanii Google AdWords sau Facebook Ads. Vă vor ajuta să creșteți conștientizarea inițială a content-ului dvs.

Plasați-vă content-ul pe alte site-uri relevante pentru nișa dvs. De obicei, puteți include legături în conținut către paginile cheie de pe site-ul dvs. Astfel de backlink-uri pot ajuta la creșterea popularității content-ului mai rapid.

Content-ul dvs. reprezintă clienții și potențialii dvs. de brand. Cu cât sunteți mai deschiși și sinceri, cu atât vă puteți conecta mai bine cu publicul dvs., ajutați-i să își rezolve problemele și să obțină ceea ce își doresc.

La urma urmei, vizitatorii site-ului, blogul-ului și cititorii de social media sunt potențialii dvs. clienți, așadar sunt cei care vă pot crește afacerea.

LASĂ-NE UN COMENTARIU