blogs header background

Modalități pentru optimizarea ratei de conversie de la e-mail la un landing page

Mai multe postări sociale? O nouă călătorie prin e-mail? Este posibil să vă cheltuiți prea mult bugetul pentru anunțuri PPC, sperând să obțineți o conversie.

Scopul principal al oricărei campanii de marketing este de a conduce la acțiune. După ce un client potențial face clic pe CTA, acesta este direcționat către formularul „contactați-ne” al companiei dvs. sau către o pagină landing?

Dacă nu v-ați gândit să creați pagini landing pentru campaniile dvs. de e-mail, pierdeți o oportunitate uriașă de generare de clienți potențiali. Paginile de destinație sunt un element critic pentru o strategie de inbound marketing de succes și au o rată medie de conversie de 2,35%, anumite industrii ajungând la peste 10%.

Sunteți gata să vă creșteți profitul și să câștigați noi clienți? Citiți mai departe pentru a descoperi cum puteți crește rata de conversie de la e-mail la pagini landing.

De ce e-mailurile și paginile landing sunt o combinație câștigătoare?

În timp ce conținutul captivant și imaginile dinamice sunt esențiale pentru a crește ratele de deschidere a e-mailului și de clic, aveți nevoie de un ultim cârlig pentru ca abonații să se transforme în clienți. Fără o pagină de destinație, campaniile tale de marketing prin e-mail nu vor avea la fel de succes și riscați să pierdeți un nou client.

De ce? Paginile landing completează e-mailurile dvs. oferind o destinație finală și un mesaj pentru ca cititorii dvs. să afle mai multe. Pagina dvs. de destinație prezintă caracteristici suplimentare ale ofertei dvs. și oferă un CTA pentru ca utilizatorul să se deplaseze mai departe în călătoria dvs. client.

Nu numai că paginile de destinație sunt eficiente pentru lista actuală de abonați, dar ajută și la câștigarea de noi abonați. Puteți utiliza pagina de destinație pe mai multe canale digitale pentru a vă ajuta să vă construiți audiența de e-mail și pentru a genera noi clienți potențiali.

Sfaturi pentru a crește rata de conversie de la e-mail la pagina landing

Pur și simplu adăugarea unei pagini landing la campania de marketing prin e-mail nu va fi suficientă pentru a vă îmbunătăți rata de conversie sau pentru a câștiga noi clienți potențiali. Pentru o rată de succes mai mare, luați în considerare unele dintre aceste metode.

public

1. Înțelegeți nevoile publicului dvs

  • Cine va face clic din e-mailul tău către pagina landing?
  • Cine este clientul tău ideal?
  • Ce vor simți ei când vor privi pagina?
  • Ce îi va determina să completeze un formular?

Odată ce ați răspuns la aceste întrebări, trebuie să vă concentrați întreaga campanie în jurul răspunsurilor. Clienții solicită personalizare și doresc să simtă o legătură cu mărcile cu care comunică. Prin crearea paginilor de destinație direcționate către anumite persoane de cumpărător, este mai probabil să apelați la nevoile publicului dvs. și să obțineți o conversie ridicată.

De exemplu, dacă vizați o generație mai tânără, încercați să includeți un videoclip pe pagina de destinație. Videoclipurile scurte sunt conținut foarte ușor de digerat și o modalitate distractivă de a vă afișa valoarea, captând în același timp rapid atenția clienților potențiali. Videoclipurile de pe paginile de destinație cresc conversiile cu 86%.

2. Evidențiați propunerea de valoare și livrați

Atât în e-mailul dvs., cât și în pagina landing, trebuie să vă prezentați propunerea de valoare.

Deși este ușor să intri într-un proces de duplicare a paginilor de destinație cu o nouă ofertă, este esențial să cercetezi mai profund și să explorezi de ce publicul tău ar crede că oferta ta merită informațiile.

E-mailul dvs. tachinează valoarea, iar pagina de destinație trebuie să acționeze ca gateway. Oferind orice de la o listă de verificare, o versiune de încercare gratuită sau o carte electronică, pagina landing nu este doar o momeală pentru clic, ci este o soluție la problema abonatului dvs. Odată ce ați conectat un abonat de la e-mail la pagina de destinație, descrieți imediat modul în care produsul sau serviciul dvs. le va aduce beneficii vieții.

important

3. Creați titluri captivante care trezesc emoții

E-mailurile și paginile landing au un lucru major în comun: nevoia de a crea titluri de succes. De fapt, 90% dintre utilizatorii care citesc titlul au șanse mai mari să citească și copia CTA. Titlurile tale sunt prima impresie pe care abonatul o are despre brandul tău. Când vă dezvoltați titlurile, asigurați-vă că mesajul rămâne consecvent între e-mail și copia paginii landing, astfel încât publicul dvs. să nu fie confuz de tranziție. De asemenea, veți dori să declanșați o emoție - furie, exclusivitate, realizare etc. - pentru că majoritatea oamenilor tind să-și ia deciziile pe baza emoțiilor lor, mai degrabă decât a datelor.

4. Păstrați forma scurtă

În timp ce multe formulare au între cinci și 11 câmpuri, numărul optim este trei. Luați în considerare ce informații aveți nevoie pentru a crea o campanie de e-mail de retargeting captivantă după aceea:

  • Prenume: nevoie
  • Adresa de email: la dorință
  • Nume: la dorință
  • Telefon: la dorință
  • Ocupatie: la dorință
  • Locație: la dorință
  • Interese: la dorință

trust

5. Adăugați semnale de încredere

Dacă doriți să construiți credibilitate cu abonații dvs., luați în considerare adăugarea de mărturii de la clienți mulțumiți. Folosirea semnalelor de încredere în e-mailurile și paginile dvs. de destinație arată că sunteți de încredere pentru a le asigura decizia de a converti. Având în vedere că 88% dintre oameni vor citi recenzii înainte de a trimite informații, mărturiile sunt o modalitate excelentă de a construi dovezi sociale.

Puteți utiliza statistici sau numere puternice pentru a prezenta modul în care sunt utilizate produsele dvs.

Cu o campanie convingătoare de e-mail și pagină landing, este mai probabil să vă implicați abonații și să vă creșteți profitul. În timp ce aceste două elemente merg mână în mână, trebuie să acordați atenție performanței fiecărui canal pentru a înțelege performanța generală a campaniei.

Dacă doriți să creșteți ratele de conversie de la e-mail la pagina de destinație, luați în considerare următoarele:

Stabiliți obiective și înțelegeți motivatorii audienței dvs.
Asigurați-vă că oferta dvs. este valoroasă pentru abonații dvs.
Scrieți o copie și un design convingător, care să fie consecvenți pe ambele platforme.
Nu distrage atenția abonaților cu un formular lung.
Adăugați mărturii și semnale de încredere pentru a spori dovezile sociale.

LASĂ-NE UN COMENTARIU