blogs header background

Calitatea si Relevanta în micro comunitate

De ce ar trebui să vă concentrați pe nișe definite pentru a vă crea comunitatea și pentru a vă împuternici afacerea? Pentru că aceasta este calea viitorului.

Există un element interesant în lume care s-a schimbat în ultimul deceniu, pe care mulți l-au trecut cu vederea. Știm cu toții că ceva s-a schimbat și experimentăm beneficiile acestor schimbări, dar efectele durabile nu s-au scufundat încă.

Noi, oamenii, ne luăm timp pentru a ajunge la lucruri pe măsură ce se schimbă, ceea ce este firesc și s-a întâmplat de multe ori de-a lungul călătoriei noastre lungi și istorice prin evoluție. Invenția electricității, a motorului cu aburi, a avioanelor, a automobilelor personale, computerelor, telefoanelor mobile.

Aceste invenții au fost toate tratate ca vise imposibile și nu și-au imaginat niciodată să devină instrumente de zi cu zi ale lumii moderne pe care le luăm cu toții de la sine.

Menținerea concentrării asupra lucrurilor corecte pe care le oferă internetul, accesul la comunități concentrate, de nișă, mici, micro, unice și globale ne permite să ne conectăm cu oamenii și potențialii clienți în moduri pe care nu le-am văzut niciodată posibile.

Aveți deja un avantaj în ceea ce privește piața

Micro-comunitățile au atât de mult potențial, încât în cele din urmă fac toate companiile de succes, găsesc o piață țintă și merg după ea.

Cu toate acestea, multe companii de start-up nu își cunosc clienții țintă

Majoritatea companiilor se adaptează oricui și orice pare să fie interesat. Cunoscut și sub numele de sindromul obiectului lucios. Pericolul în acest sens este că nu vorbiți direct cu persoanele cărora le pasă și sfârșiți prin a pierde timp persoanelor care nu sunt interesate.

virtual world

Într-o lume care tinde a deveni „virală” ‍

Am uitat puterea micro-comunităților și nișarea pentru a ne concentra eforturile pe o singură piață și a domina acel spațiu.

Atât de mulți dintre noi cred că trebuie să mizăm pe 100 % pentru a avea succes. Ne comparăm cu companii precum Amazon, Google și Uber. Uităm adesea că Amazon a început să vândă cărți. Google a început ca un simplu motor de căutare, iar Uber a fost lansat în San Francisco pentru plimbări cu limuzina.

Vechiul mod de a vedea lumea este înrădăcinat în acest tip de gândire, care creează versiuni înguste ale succesului și modele învechite ale companiilor care nu mai servesc piața - oamenii reali care au probleme care trebuie rezolvate.

Microcomunitățile sunt excelente atât pentru consumatori, cât și pentru întreprinderi! Internetul conectează și unifică un număr aproape infinit de comunități concentrate, specializate și unice, care toate împărtășesc ceva în comun, indiferent unde pot trăi și ce cred! Această comunitate este punctul central al unei afaceri. Companiile pot să intervină și să ofere ceva de valoare acestor micro-comunități.

De ce contează micro-comunitățile?

Sper că începeți să vedeți cum acest lucru ar putea avea un impact pozitiv asupra afacerii dvs. Microcomunitățile reflectă o schimbare fundamentală în lumea noastră pe care încă o înțelegem. Nu mai există limitări sau restricții cu privire la cine puteți ajunge și cum vă puteți conecta, ceea ce a deschis porțile inundației libertății și bogăției unui întreg glob de oameni.

Aproape orice este posibil acum și, ca întreprinderi, trebuie să valorificăm aceste vremuri incredibile. Există atât de multe întreprinderi și comunități care nu au fost încă deservite și optimizate. Acum ne situăm la 7,7 miliarde de oameni. Câte micro-comunități există în acest vast grup de oameni?

Puterea noastră ca afaceri se amplifică pe măsură ce ne concentrăm și ne specializăm. Există un motiv pentru care specialiștii câștigă de aproape două ori câștigă generalistii lor pe compatrioții lor. Specializarea și concentrarea ne întăresc abilitățile și serviciile prin direcționarea eforturilor noastre într-un spațiu mic. În loc să rămânem la nivelul suprafeței pe multe subiecte, ne scufundăm adânc în miezul unei probleme.

Această concentrare ne permite să deservim mai bine micro-comunitatea, spre deosebire de concurenții noștri generaliști. Specificitatea este motivul pentru care companiile mici pot fi mari jucători în comunități mici. Acestea pot domina Google-ul din lume datorită acestei articulații.

Construirea unei afaceri care vă permite să fiți peștele mare al unui mic iaz înseamnă că toată lumea poate beneficia. Comunitățile mici sunt acum deservite și îngrijite de cineva care le înțelege nevoile și nevoile cele mai profunde. Companiile beneficiază pe măsură ce devin obiectivul pentru oricine poate avea această nevoie sau dorință, permițându-le să crească pe măsură ce deservesc mai bine piața.

Ce înseamnă asta pentru tine?

De multe ori ne imaginăm că a construi o companie de succes este ca și cum ai urca pe cel mai înalt munte din lume, dar uităm că sunt mulți, mulți munți de urcat și multe aventuri pe care le poți face. Cel mai înalt nu înseamnă cel mai plin de satisfacții sau cel mai satisfăcător. Este doar o chestiune de perspectivă.

Aceste micro-comunități au creat o oportunitate incredibilă pentru oricine dorește să depună eforturile și eforturile necesare pentru a avea succes, dar este complet realizabil atunci când vă concentrați și puneți la punct un lucru.

Nu trebuie să fii o senzație globală pentru a fi minunat în ceea ce faci. Concentrarea este ceea ce este necesar. A fi specific va prezenta o imagine clară despre cine puteți ajuta și ce este necesar, care vă va permite să vă adaptați produsele sau serviciile la nevoile lor. Accentul vă permite să vorbiți direct în lupta lor și să oferiți o cale înainte. Devii expertul; Gandalf la Froto lor.

Amintiți-vă, concentrarea nu înseamnă că nu vă dezvoltați niciodată în alte micro-comunități. Împuternicește orice efort pe care îl veți realiza în alte micro-comunități atunci când înțelegeți fundamentele dominării unui segment de piață.

Aveți întrebări despre marketing? Trimiteți-ne un e-mail la uls@usalinksystem.com. Suntem bucuroși să vă ajutăm!

LASĂ-NE UN COMENTARIU