blogs header background

Soluții software pentru afaceri

Potrivit unui sondaj recent, antreprenorul mediu petrece 68% din timp abordând sarcinile de zi cu zi și doar 32% din timp pe obiective de termen lung, planificare strategică și alte sarcini care pot ajuta afacerea lor să crească. Datorită bugetelor limitate de funcționare și a personalului mic, întreprinderile mici nu își pot permite instrumentele și sistemele care le vor ajuta să-și eficientizeze operațiunile zilnice.

Am analizat zeci de platforme software construite special pentru a ajuta companiile mici să se ocupe de sarcinile care le vor ajuta să prospere. Am ales cele mai bune pe baza nevoilor comune de afaceri, a calității platformei, a ușurinței de utilizare și a accesibilității. Iată alegerile noastre de top.

Cele mai bune 7 software pentru afaceri mici din 2020

Wave Accounting: Cel mai bun software de contabilitate

wave accounting

Wave Accounting a fost creat în 2010 de cofondatorii Kirk Simpson și James Lochrie. Wave îi ajută pe utilizatori să conecteze mai multe conturi bancare și carduri de credit și să creeze profiluri pentru mai multe companii pentru a ajuta la evidența veniturilor și a cheltuielilor. Software-ul organizează conturi, plăți și facturi pentru a ușura timpul de impozitare și oferă, de asemenea, rapoarte solide pentru a ajuta la identificarea tendințelor fluxului de numerar.

Deși Wave este complet gratuit, acesta oferă și servicii suplimentare plătite, inclusiv acceptarea cardurilor de credit și a plăților bancare și configurarea salarizării pentru angajați și contractori.

Wix: Cel mai bun constructor de site-uri web

wixsite

Wix a fost fondat în 2006 de trei antreprenori frustrați de dificultatea și cheltuielile creării unui site web. Astăzi, compania are un personal de 2.700 de angajați în întreaga lume și 150 de milioane de utilizatori în 190 de țări.

Companiile care doresc să vândă online pot profita de funcțiile avansate de comerț electronic Wix. Utilizatorii pot configura un magazin online, pot gestiona inventarul și comenzile și pot obține rapoarte privind veniturile și rata de conversie utilizând un tablou de bord simplu și intuitiv. Wix permite, de asemenea, proprietarilor de magazine să accepte plăți prin Wix Payments, PayPal și AliPay și se integrează cu Instagram și Facebook.

Deși crearea unui site web de bază este gratuită, actualizarea la un plan plătit este singura modalitate de a debloca funcțiile de afaceri și comerț electronic ale Wix. Toate planurile plătite ale Wix includ o perioadă de încercare gratuită de 14 zile, găzduire gratuită, Google Analytics și posibilitatea de a conecta un domeniu personalizat.

MailChimp: Cel mai bun software de marketing prin e-mail

mail chimp

MailChimp a fost creat în 2001 de proprietarii agențiilor de design web Ben Chestnut și Dan Kurzius care doreau să creeze un serviciu de marketing prin e-mail la prețuri accesibile pentru întreprinderile mici.

Șabloanele MailChimp permit utilizatorilor să creeze e-mailuri profesionale, de marcă, fără abilități de proiectare. Un instrument de analiză încorporat ține, de asemenea, evidența ratelor de deschidere și a clickurilor și segmentează datele pentru a arăta ce funcționează și ce nu. Utilizatorii pot trimite automat e-mailuri direcționate pe baza comportamentelor utilizatorilor, cum ar fi un mesaj de bun venit pentru noile înscrieri sau o recomandare de produs pentru un cumpărător recent.

Majoritatea întreprinderilor mici pot ajunge destul de departe folosind planul gratuit al MailChimp.

Trello: Cel mai bun software de gestionare a proiectelor

trello

În 2011, o companie numită Fog Creek Software a lansat un prototip al unui instrument de management de proiect conceput pentru a rezolva problemele de planificare la nivel înalt. Numit ulterior Trello, software-ul a crescut la peste 500.000 de utilizatori în doar un an și 4.75 milioane până în 2014.

Utilizatorii pot începe în câteva secunde cu o tablă goală sau pot alege dintre sute de șabloane clasificate create de alți utilizatori, care pot fi modificate după cum este necesar. Trello oferă integrări cu Slack, Google Drive, Dropbox și alte zeci de platforme terțe, precum și aplicații mobile pentru a simplifica colaborarea și fluxurile de lucru.

Trello oferă multe cu planul său gratuit, inclusiv tablouri personale, liste și cărți nelimitate.

Slack: Cel mai bun software de comunicare în echipă

slack

Slack a fost inițial construit ca instrument de comunicare internă pentru o companie de dezvoltare de jocuri, inițiată de cofondatorul Flickr Stewart Butterfield în 2009. Lansat public în 2013, are în prezent peste 12 milioane de utilizatori în peste 150 de țări.

Slack a fost dezvoltat pentru a elimina ineficiențele și întârzierile comunicării prin e-mail. Software-ul permite utilizatorilor să creeze canale care pot fi organizate în jurul unui subiect, echipă, proiect sau chiar un client. Canalele pot fi publice și deschise tuturor utilizatorilor unui cont Slack sau private și accesate numai prin invitație.

Pe lângă comunicarea în timp real, Slack oferă tone de integrări, permițând echipelor să partajeze fișiere, să creeze sondaje, să programeze întâlniri și să se conecteze la instrumente de gestionare a proiectelor, stocare în cloud și instrumente de productivitate.

Freshteam: Cel mai bun software de angajare

fresh team

Freshteam a fost dezvoltat în 2017 de Freshworks, un dezvoltator de instrumente de comunicare, vânzări și marketing din 2012.

Freshteam ajută utilizatorii să creeze fluxuri de lucru personalizate, astfel încât să poată urmări candidații de la aplicație, la interviu, la angajare. De asemenea, software-ul poate converti automat e-mailurile în aplicații și poate adăuga expeditori ca solicitanți. În cele din urmă, Freshteam permite utilizatorilor să creeze o pagină de carieră adaptată dispozitivelor mobile și să partajeze postări de locuri de muncă pe LinkedIn, Facebook și Twitter.

Odată angajat un angajat, Freshteam îi trimite toate documentele de care are nevoie pentru a semna electronic, precum și manuale pentru angajați, alte documente interne și o scrisoare de bun venit. Software-ul adaugă noi angajați în organigrama afacerii, stochează în siguranță datele despre angajați și chiar poate gestiona timpul liber al angajaților.

G Suite: cel mai bun software de gestionare a documentelor

g suite

Pe scurt pentru Google Suite, G Suite este o colecție de instrumente de birou online, inclusiv e-mail, crearea și gestionarea documentelor, stocarea în cloud, calendare, chat, întâlniri video și multe altele.

G Suite este o opțiune excelentă pentru întreprinderile mici care doresc să creeze un mediu de lucru eficient, colaborativ, bazat pe cloud, fără a fi nevoie să plătească pentru software scump sau să se îngrijoreze de faptul că toată lumea are același computer. Deoarece fiecare instrument din platforma G Suite este un produs Google, utilizatorii se pot deplasa fără probleme din aplicație în aplicație.

Companiile pot începe prin crearea unei adrese de e-mail de marcă utilizând Gmail, una dintre cele mai populare aplicații de e-mail de pe piață. Alte instrumente includ Calendare Google pentru programarea echipei; Documente, Foi de calcul și Prezentări Google pentru crearea de documente, foi de calcul și prezentări cu colaborare în timp real; Google Drive pentru stocare în cloud; Google Chat pentru mesaje de echipă; și Google Meet pentru întâlniri video.

Programele software pentru întreprinderile mici sunt concepute pentru a face întreprinderile mici mai eficiente prin simplificarea muncii, automatizarea proceselor și asistența în sarcinile de zi cu zi care ar putea îndepărta sarcinile mai importante ale proprietarului de întreprindere. Aceste programe software sunt concepute special pentru a satisface nevoile proprietarilor de întreprinderi mici, care le pot folosi pentru a conecta băncile și cardurile de credit, pentru a configura profiluri comerciale, pentru a gestiona funcțiile de contabilitate și salarizare și pentru a stoca documente.

LASĂ-NE UN COMENTARIU